desktop

tablet & mobile

Steel look glazen deuren en wanden

Overweeg je om te gaan voor glas in je interieur ?

Dan ben je misschien wel te vinden voor de “steel look”. Het is strak, elegant en geeft een extra touch aan je woning.

Een steel look wand

Zo’n steel look wand past binnen elke interieurstijl, van modern tot klassiek, industrieel of landelijk. Het zou perfect oude stalen raamstijlen kunnen vervangen in een landelijk interieur. Met het strakke uitzicht van deze glazen deuren of scheidingswanden met steel look, is evengoed een ideale match voor een moderne woning. Zo’n steel look wand kan daarbij ook voorzien worden van een steel look schuifdeur, waardoor het één strak geheel wordt.

Een steel look deur

Het sterke aan het concept van de steel look deur is dat het glas de drager blijft. Het is gehard en zeer stevig. Een kader van zwart gelakte aluminium profielen geeft het geheel een unieke look. De fijne afwerking met zwarte silicone en verlijmde tussenprofielen maken het volledig af.

De steel look binnendeuren worden gezet op een vloerveer, dus sluitingen zijn overbodig. Met andere woorden: de deur valt mooi achter jou toe.

Download hier onze steellook brochure voor nog meer inspiratie.

Witte steel look deur: de nieuwe trend

Al blijft de zwarte steel look deur het meest populair, we merken toch stilaan een nieuwe trend. Wie kiest voor een glazen deur in steel look, kiest meer en meer voor de witte steel look. Zoals zwart prachtig contrasteert met lichte muren, geeft de witte steel look een schitterend contrast met donkere muren zoals in dit kantoor duidelijk wordt. Maar weet dat het kleurassortiment van de profielen eindeloos is en dat de steel look absoluut niet beperkt is tot wit en zwart. Laat gerust je fantasie de vrije loop of kom eens naar showroom om met onze specialisten van ideeën te wisselen. We zien je graag komen!

Laten we jouw project bespreken

Samen bekijken we jouw project geheel op maat van je budget.

Onze realisaties

Licht & Luchtig wonen, dat doe je met glas!

Alles in één : inkomhal met steellook glazen wanden én houten kasten

Stalen, glazen binnendeuren in pastoriestijl woning.

Wat zoekt u?

glas op maat