desktop

tablet & mobile

Glazen douchedeuren

Niets zo zalig als een heerlijk, warme douche. Wanneer je douche voorzien is van glazen douchedeuren heb je een optimaal ruimtegevoel, terwijl de warmte rondom je lichaam behouden blijft.

Voor een makkelijk onderhoud van je douche glas, kan je kiezen voor Timeless-glas. Dat glas kreeg in het hardingsproces een coating mee van metaaloxides waardoor er geen vuil of kalk aan de glazen douchedeur blijft kleven. Je merkt het vooral ook aan het water dat van de deur parelt en zo direct het vuil meeneemt.

Een glazen douchedeur op maat

Scharnieren, handgrepen en accessoires kies je in chroom mat, chroom blinkend of geborstelde inox. Maar ook voor wie helemaal gek is van de steel look hebben we ondertussen een oplossing klaar. ‘Steel look douchedeuren’, douchedeuren met zwart gelakte profielen en scharnieren, geven een aparte, strakke look aan je badkamer en worden perfect op maat en naar jouw smaak gemaakt.

Vraag hier je vrijblijvende offerte op maat voor glazen douchedeuren en ontdek ons maatwerk. Hieronder vind je een greep uit ons assortiment glazen douchedeuren.

Voor de twijfelaars: neem gerust ook een kijkje bij de douchecabines of bij de douchewanden voor nog meer inspiratie.

Laten we jouw project bespreken

Samen bekijken we jouw project geheel op maat van je budget.

Onze realisaties

Het project Lemmens: luxevilla’s in alle eenvoud

Wat zoekt u?

glas op maat