desktop

tablet & mobile

Reviews

Tevreden klanten

4.7/5

4,8 op 5 bij Facebook en 4,7 op 5 bij Google Mijn bedrijf, beide gebaseerd op de laatste 26 reviews.

google
Toon Van den bergh
6 september 2021

Na bijna twintig jaar hebben we opnieuw voor Interieurglas gekozen om glazen deuren te komen plaatsen in onze woning. Ook deze keer erg tevreden over hun manier van werken, van offerte tot planning, opmeting en uiteraard de plaatsing zelf. Zeer professioneel en proper werk!

google
Greg blogt
2 september 2021

We wilden aanvankelijk een echte gietijzeren deur plaatsen. Maar toen kwamen we terecht bij Interieurglas, en daar zijn we heel blij om! We konden ons eigen ontwerp kiezen, en zij hebben het perfect nagemaakt en geplaatst. Het resultaat mag er best wel zijn. Oordeel zelf maar ... En niet onbelangrijk: in vergelijking met een echte gietijzeren deur viel de prijs voordeliger uit. Een echte aanrader dus!

google
Ilse Vanbilsen
17 juni 2021

De communicatie met het bedrijf verloopt vlot en correct. Ze komen hun afspraken na en het personeel is supervriendelijk en professioneel.

google
Monika V.
10 juni 2021

Wij zijn enorm tevreden van de installatie van een glazen deur tussen de inkomhal en de keuken/woonplaats. Ook het hele proces van bij de eerste afspraak, tot opvolging van de bestelling en de tussentijdse contacten is zeer fijn verlopen. Een enorm tevreden klant hier!

google
Bart Wils
29 mei 2021

Wij zijn heel tevreden over heel de lijn: communicatie, snelheid, vriendelijkheid en zeker ook het afgewerkte eindresultaat (glazen wand). Topteam!

google
alban Lushaj
28 april 2021
google
Kim Schrijvers
13 april 2021

zeer tevreden naar plaatsing van onze steel look deur , professioneel team die weten waar ze mee bezig zijn , vriendelijk , top service ! dank je wel INTERIEURGLAS ... groetjes fam. Schrijvers Reet

google
J K
8 maart 2021

Wat een leuke samenwerking! Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en men bleef samen met mij naar de beste opties zoeken. In een oud huis is het namelijk niet zo gemakkelijk om alles mooi recht te krijgen. Ze vonden een oplossing en datgene dat toch niet kon, dat legde men goed uit. Het resultaat is echt geslaagd en ik blijf met een goed gevoel achter. En met een mooie glazen wand en draaideur 🙂

google
Alfons Hermans
7 maart 2021
google
Jan Neirynck
13 februari 2021

Wat zoekt u?

glas op maat