desktop

tablet & mobile

Ideeënloft

Ben je op zoek naar inspiratie voor een specifieke ruimte? Heb je geen idee hoe je meer licht in je badkamer kan krijgen, terwijl je toch de nodige privacy creëert? Maak je keuze in onderstaande ruimtes en laat je verrassen door onze projecten en ideeën.

Heb je toch nog een ander idee of wil je samen met ons eens bekijken hoe we jouw woning kunnen transformeren tot een ruimte die licht en lucht omhelst? Wij ontvangen je graag om je rond te leiden in onze ideeënloft en alle mogelijkheden toe te lichten. 

Onze ruimtes

Dressing - Badkamer

Deze pivoterende deur op een voetveer in extra klaar, maar mat glas, maakt de perfecte verbinding tussen de dressing en de badkamer. Licht doorlatend, maar met behoud van de nodige privacy.
De grepen en draaischoenen of scharnieren zijn zwart gelakt.

Badkamer met douchewand

Deze badkamer werd voorzien van een plafondhoge glazen douchewand met zwarte rand in doorzichtig glas. Tegelijkertijd werd ook de spiegel in steellook omkaderd en werd daaronder een gelakte glazen spatwand aangebracht.

Gelakt glazen spatwand: in glas, mat acide gezuurd oppervlak, 6mm dik, gehard, lichtgrijs gelakt aan de achterzijde en verlijmd met speciale lijm die de laklaag niet aantast.

Badkamer met douchecabine

Douchecabine in doorzichtig glas en een gelakte glazen wandbekleding in de douche als alternatief voor tegels. De douchecabine is voorzien van chroom glanzende scharnieren, knopjes en stabilisatiestang.

Gelakt glazen wandbekleding: in glas, glanzend oppervlak, 6mm dik, gehard, wit gelakt aan de achterzijde en verlijmd met speciale lijm die de laklaag niet aantast. Spiegel: verlijmd, rechtstreeks tegen de muur, met speciale spiegellijm die de kwiklaag niet aantast.

Slaapkamer

Op maat gemaakte kleerkasten met schuifdeuren.

Leefruimte

Prachtige buffetkast met een gelakt glazen tablet in mat glas.

Gelakt glazen tablet: in glas, mat acide gezuurd oppervlak, 6mm dik, gehard, lichtgrijs – gelakt aan de achterzijde.

Keuken

Moderne keuken met een gelakte glazen spatwand in mat glas.

Spatwand: mat acide gezuurd oppervlak, 6mm dik, gehard, lichtgrijs gelakt aan de achterzijde en verlijmd met speciale lijm die de laklaag niet aantast.

Hal - Leefruimte

In deze hal werd een glazen wand aangebracht met een glazen schuifdeur, beide in doorzichtig glas en in steellook.

Sterke schuifdeur met een soepel werkend softclose systeem dat ervoor zorgt dat de deur zacht terug dicht schuift.

Hal – trap

Een prachtige glazen balustrade in gelaagd, extra klaar en gehard glas zorgt voor de nodige veiligheid zonder in te boeten aan het immense ruimtegevoel. De balustrade werd zijdelings bevestigd met Inox bouten of noppen. De overloop werd voorzien van beloopbaar glas op maat.

Inkomhal

Op maat gemaakte kastenwand met schuifdeuren. Deze kast doet dienst als vestiaire en opbergruimte. Rechts bevindt zich een schoenenkast met draaideuren.

Wat zoekt u?

glas op maat