desktop

tablet & mobile

Glazen deuren

Met een glazen deur behoud je de natuurlijke lichtinval in je huis. Of je nu kiest voor helder, volledig mat of gedeeltelijk mat glas. Wij maken glazen deuren op maat, volledig naar jouw wensen.

Of je nu op zoek bent naar een glazen deur voor de douche of voor de living, een glazen deur in steel look of een pivoterende deur in glas. Wij maken de glazen deur waarvan jij alvast droomde.

Glazen binnendeuren

Glazen binnendeuren komen in alle soorten en maten. Wij maken ze dan ook zodanig dat ze perfect passen in jóuw interieur, op maat! Bekijk hieronder onze recentste realisaties van glazen draaideuren of glazen schuifdeuren en laat je overtuigen van de voordelen van glas.

Steel look deur

Hieronder vind je ook de zogenoemde stalen deuren met glas of de steel look deur en dat zijn bij ons altijd pivoterende deuren op een veer die zachtjes terug dichtvallen of glazen schuifdeuren in steel look. Met hun zwarte kader en zwarte latjes zijn ze modern, stijlvol en geven ze een unieke sfeer aan elk interieur: zowel bij je thuis als op je kantoor.

Laten we jouw project bespreken

Samen bekijken we jouw project geheel op maat van je budget.

Onze realisaties

Licht & Luchtig wonen, dat doe je met glas!

Een glasoplossing voor elk interieur

Alles in één : inkomhal met steellook glazen wanden én houten kasten

Wat zoekt u?

glas op maat