desktop

tablet & mobile

Interieurglas
het bedrijf

Van ambachtelijk glasatelier tot hedendaags glasbedrijf

In de jaren ’80 zijn eiken keukens nog heel hip. Jeff Raes maakt dan glasramen voor in die eiken keukendeuren. Volledig volgens de regels van de tiffany-kunst. Zo ontstaat finaal Art Glass Atelier. Later krijgt Jeff ook de techniek van het zandstralen in de vingers.

De eerste werknemer volgt niet veel later: Kurt. Die is vandaag niet alleen medezaakvoerder van Interieurglas, maar ook de schoonzoon van Jeff. Wanneer het duidelijk is dat vol-glazen deuren hun plaatst op de markt veroveren, besluiten Jeff en Kurt om het atelier te verhuizen naar het huidige pand aan de Rijksweg in Ruisbroek. Daar kunnen ze met veel grotere panelen werken.  

Bovenop investeren ze ook in een ultramoderne zandstraalmachine waarmee ze alle mogelijke motieven op het glas aanbrengen.

De activiteiten van Art Glass Atelier breiden zich zo uit met de verkoop, opmeting, levering en plaatsing van:

Kortom: glaswerk op maat van uw ruimte.

Meer nog: bij Interieurglas krijgt elke vakman intern een individuele beroepsopleiding van 6 maanden. Die opleiding tot glasplaatser is de garantie dat jouw project volledig volgens de regels van de kunst – én de regels van Interieurglas – loopt.

Onze toonzaal

Breng meer licht in je woonruimte en laat je inspireren in onze toonzaal.

Onze toonzaal aan de N16 in Puurs is alle dagen doorlopend open van 10 tot 17 uur behalve op maandag en zondag.

Past het niet om tijdens onze openingsuren langs te komen, dan kan je met ons een afspraak maken.

Onze missie

Wij houden ervan om mensen te connecteren, met elkaar te verbinden doorheen ruimtes.

En daarom creëren wij openheid, op een kwalitatieve en creatieve manier: door goed te luisteren en vanuit vakmanschap te adviseren. Zo garanderen wij het beste resultaat voor de klant! Niets is onmogelijk, maar enkel als het technisch kwalitatief in orde is gaan we ervoor. En zo maken wij glas op maat voor ieders interieur.

Ons sociaal engagement

Interieurglas laat graag het licht binnen in het leven van de mensen en niet alleen via het helderste glas. Vanaf nu ook via het wateroppervlak van prachtige plaatsen zoals het Zilvermeer.

We hebben ervoor gekozen om als firma het G-duikprogramma te sponsoren: een compleet opleidingsprogramma voor duikers met een beperking én hun begeleiders. De begeleiders en de instructeurs die ermee werken, gaan uit van wat de duiker met een beperking wél kan.

Zoals een G-duiker het zelf prachtig verwoordt: Onder water ervaar je een fantastisch gevoel van vrijheid en zweven en natuur. Een gevoel van “Dit kan ik!”. Daar kan geen medicijn tegenop!

Een heerlijk uitgangspunt en eentje waar we met zijn allen vierkant achter staan. 

Klik hier als je meer wilt weten over G-duiken.

Interieurglas sponsort G-duiken

Wat zoekt u?

glas op maat