INTERIEURGLAS : HET BEDRIJF

  • 30 jaar ervaring
  • familiebedrijf met vakmanschap
  • maatwerk: opmeting, plaatsing, afwerking
  • eigen opleiding voor alle werknemers
  • persoonlijk advies

Van ambachtelijk glasatelier tot hedendaags glasbedrijf

In de jaren ’80 zijn eiken keukens nog heel hip. Jeff Raes maakt dan glasramen voor in die eiken keukendeuren. Volledig volgens de regels van de tiffany-kunst. Zo ontstaat finaal Art Glass Atelier. Later krijgt Jeff ook de techniek van het zandstralen in de vingers.

De eerste werknemer volgt niet veel later: Kurt. Die is vandaag niet alleen medezaakvoerder van Interieurglas, maar ook de schoonzoon van Jeff. Wanneer het duidelijk is dat volglazen deuren hun plaatst op de markt veroveren, besluiten Jeff en Kurt om het atelier te verhuizen naar het huidige pand aan de Rijksweg in Ruisbroek. Daar kunnen ze met veel grotere panelen werken. Bovenop investeren ze ook in een ultramoderne zandstraalmachine waarmee ze alle mogelijke motieven op het glas aanbrengenDe activiteiten van Art Glass Atelier breiden zich zo uit met de verkoop, opmeting, levering en plaatsing van glazen draaideuren, douchedeuren, scheidingswanden, schuifdeuren, spiegels en beloopbaar glas. Kortom: glaswerk op maat van uw ruimte.

Meer nog: bij Interieurglas krijgt elke vakman intern een individuele beroepsopleiding van 6 maanden. Die opleiding tot glasplaatser is uw garantie dat uw project volledig volgens de regels van de kunst – én de regels van Interieurglas – loopt.