desktop

tablet & mobile

Tijdloze elegantie met glazen schuifdeuren

Geert Roelants vond in 2005 een woning naar zijn hart, die hij later moderniseerde met een strak en karaktervol design. Nu was hij nog op zoek naar een oplossing om de inkomhal van de living af te scheiden. Zo hou je de warmte lekker binnen. Maar dan oogt het allemaal snel wat kleiner.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

Om zoveel mogelijk ruimte te winnen en de open, moderne stijl te behouden, koos hij samen met Interieurglas.be voor het MUTO Comfort schuifdeursysteem van dormakaba. Voor het glas zelf kozen ze voor extra klaar gezuurd glas, geïntegreerd in een zwart gelakte rail met square greep.

“Dat past perfect in onze strakke designstijl”, weet Geert te vertellen. Bovendien beschikken die schuifdeursystemen over de laatste nieuwe snufjes zoals het “soft-close”-systeem, zelfsluitende mechanismen, demping of zelfs afstandsbedieningen. En dat is leuk meegenomen.

Glazen douchewand zonder sporen

Ook in de badkamer kwam glas als de perfecte oplossing. Voor de douchewand kozen we de Timeless Glass Shower van Saint-Gobain Glassolutions. Het zeer helder glas is voorzien van een bijna onzichtbare coating die zorgt voor een blijvende glans en minimale kalk-en droogsporen. Eenvoudig schoon te maken en zeer onderhoudsvriendelijk dus

Snelle en feilloze afwerking

“We stonden op het punt om te verhuizen, maar hadden nog geen douchewand in de badkamer. En dat is nu toch wel nodig als je in je huis intrekt en niet telkens met een half ondergelopen badkamer wil zitten. We zaten dus best wel met een dringende vraag voor Interieurglas,” gaat Geert verder.

Hij was dan ook zeer blij toen we alles op één en dezelfde dag konden leveren en plaatsen: de glazen schuifdeur én de douchewand.

Zelf runt Geert een bedrijf in epoxyvloeren en streeft hij steeds naar een naadloze afwerking. “Het resultaat is top, alles is echt netjes afgewerkt. Van in het begin tot en met de oplevering: het was een zeer fijne samenwerking ondanks een toch wel krappe timing.”

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat