desktop

tablet & mobile

Steellook – Warme sfeer in een modern jasje

Bij ERA Vijfhoek in Mechelen gingen ze voor een heuse stripbeurt. Van het kantoor wel te verstaan.

Buiten moest de zichtbaarheid omhoog, binnen was het de bedoeling een moderne, stijlvolle en huiselijke sfeer te creëren voor de 5 medewerkers.
En de stilaan populaire steellook vervult die wens perfect. Het ruwe industriële beton van het plafond combineert mooi met de matzwarte profielen, de glazen scheidingswanden, glazen deuren en houten vloer. Zo krijg je een warme sfeer in een modern jasje.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

Openheid en comfort

Het pand werd ingedeeld in 2 kantoorruimten en een vergaderruimte. De scheidingswanden in kamerhoog glas, een glazen schuifdeur en een glazen draaideur met zwarte steellook-profielen geven je een zeer open en comfortabel gevoel. Want met glas heb je niet alleen veel licht, het houdt ook de warmte goed vast en werkt geluiddempend. Je kan kiezen tussen transparant of mat glas, of je kan ze naar hartenlust combineren.

Glas op maat

Geen plafond is te hoog, geen vorm is te grillig. Interieurglas maakt een stuk in glas op maat dat perfect past: cirkels, driehoeken, stervormen, noem maar op!
“In dit pand moest een vast glazen paneel rond een balk en kabelgoten geplaatst worden. Geen makkelijk precisiewerk, maar het is zeer goed gelukt”, vertelt Kenny Raes bij Interieurglas. Een zeer mooi voorbeeld van glas op maat.

Verbouwen met stijl

“Niet alleen het resultaat is meer dan geslaagd”, zegt Bart Van den Bosch bij ERA Vijfhoek enthousiast, “ook de uitvoering en opvolging van het project verliep zeer netjes. Ik had thuis ook al beroep gedaan op Interieurglas en was toen heel tevreden. Nu ze ook hier op kantoor een mooi totaalpakket hebben geleverd, inclusief kraaknette nazorg, kan ik zeggen dat Interieurglas heel hoog scoort. Het is voor mij de beste ervaring met een aannemer”. Verbouwen met stijl dus.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat