desktop

tablet & mobile

Modern comfort in een rustiek kader

Langs de oevers van de Ourthe beschikt Wildtrails over een domein van maar liefst 26 ha. Je kan er als bedrijf, jeugdbeweging of particulier terecht voor familieweekends, feesten, kidskampen, teambuildings, seminaries, noem maar op. Alles op maat, in onze mooie Ardense natuur.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

In het gezellige dorpje Jupille staat het Wildtrails River & Breakfast Basecamp. Na een stevig avonturendagje in de natuur is niets zo zalig als genieten van een lekker warme douche in alle comfort. Maar de 6 kamers van het Basecamp zijn eerder klein en rustiek, net als de badkamers.

“En daarom dacht ik meteen aan glazen douches,” vertelt Frank Descamps bij Wildtrails. Met een glazen douchedeur, douchewand of douchecel geef je een mooi ruimtegevoel. Scharnieren, handgrepen en accessoires in chroom of inox zorgen ook nog voor een extra moderne toets in dit schitterend rustiek kader. De foto’s spreken voor zich.

“De keuze voor Interieurglas was een evidentie. Ik ken ze al lang en was altijd al overtuigd van hun producten,” gaat Frank enthousiast verder. “Ook van de uitvoering en de service zijn we heel tevreden. We hebben trouwens nog wat nieuwbouwprojecten staan waarbij we zeker weer beroep zullen doen op Interieurglas!”


Tijdloos glashelder

Interieurglas maakt en plaatst glazen douchedeuren, douchewanden of hele douchecellen, standaard of helemaal op maat. Voor een makkelijk onderhoud van het doucheglas, kan je kiezen voor Timeless-glas. Dat kreeg in het hardingsproces een coating mee van metaaloxides waardoor er geen vuil of kalk aan de glazen douchedeur blijft kleven.

Je merkt het aan het water dat van de deur parelt en zo direct het vuil meeneemt.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat