desktop

tablet & mobile

Glas als sfeermaker op kantoor: gezellig én functioneel

De kantoren van IM Associates in Herent werden wat krap en het bedrijf zocht een nieuwe locatie. Zaakvoerders Bart en Jurgen besloten voor nieuwbouw te gaan met groeipotentieel. Daardoor krijgen nu niet alleen hun eigen werknemers een aangename werkplaats, maar kunnen ook starters uit de buurt betaalbare kantoor-en vergaderruimtes huren.

Ze konden de ideale locatie op de kop tikken, maar toen kwam alles ineens in een stroomversnelling. Binnen de 5 maanden en met een beperkt budget moest de ruwbouw, een complex op het gelijkvloers, omgetoverd zijn in instapklare kantoorruimten.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

Catherine Pletinckx, interieurinrichter en echtgenote van Jurgen, begreep goed waar ze naartoe wilden: “ik wist meteen dat we naar een industriële look moesten gaan, die toelaat om het aantal materialen en kleuren sterk te beperken. En als je de juiste materialen kiest, hoef je helemaal niet in te boeten op warmte en gezelligheid. Dat was trouwens nooit een optie voor IM Associates.”

Industriële steellook, maar toch warm en gezellig

Om het project ook technisch tot een goed einde te brengen, nam ze architect Steven Engelen van AP/ART Architecten uit Lier onder de arm. De briefing was duidelijk: een industriële look met een minimum aan materialen en kleuren, maar toch gezellig en sfeervol.
Catherine en Steven kozen voor een steellook met zwart staal, hout en scheidingswanden in glas. Een combinatie die zorgt voor een warme sfeer met veel licht en een mooi ruimtegevoel.

Slim gezien, want glazen scheidingswanden zorgen niet alleen voor meer licht en openheid, maar houden ook de warmte goed vast en werken geluiddempend. Je kan kiezen tussen transparant of mat glas, of je kan ze naar hartenlust combineren.
En daarvoor klopten ze aan bij Interieurglas, eenvoudigweg via info@interieurglas.be : of we binnen de paar maanden tijd tientallen wanden konden produceren en plaatsen?

Een hele uitdaging! Maar daar houden we net van bij Interieurglas …

“Een uitdaging die Jill en Kurt briljant tot een goed einde hebben gebracht: alles werd netjes op tijd geleverd en geplaatst, ondanks de krappe timing en het bouwverlof”, vertelt een zeer tevreden Catherine die intussen ook voor een nieuw project weer beroep doet op Interieurglas.

Wij kijken alvast uit naar opnieuw een zeer aangename samenwerking, Catherine!

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat