desktop

tablet & mobile

Interieurglas: love at first sight

Spannende momenten zijn het. Als je gaat (ver)bouwen en je probeert je voor te stellen wat je wil bereiken. Welke ideeën je in de praktijk wil brengen.

Je zoekt naar originele invalshoeken, lichtdoorlatende, moderne en strakke ontwerpen. Maar tegelijkertijd ook duurzame, ecologische – en als het even kan – onderhoudsvriendelijke materialen.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

Daniëlle V. uit Machelen stelde zich een tijdje geleden exact dezelfde vragen. En zo kwam ze eigenlijk bijna vanzelfsprekend bij glas uit en begon haar zoektocht naar de juiste partner om haar visie mee te helpen realiseren.

Ze zocht naar een manier om een glazen deur tussen de hal en de living op een harmonieuze en lichtdoorlatende manier te integreren. Maar tegelijkertijd mocht deze deur geen kader hebben. Alles moest luchtig en transparant blijven.

Na enkele omzwervingen en teleurstellingen, kwam ze bij Interieurglas terecht waar ze eindelijk vond wat zocht. Een authentiek persoonlijke aanpak. En een unieke oplossing die zowel met haar wensen als budget rekening hield.

Het eerste persoonlijke voorstel was een schot in de roos. “Love at first sight”, zoals ze het zelf verwoordt. Al gauw werden andere glazen elementen zoals een glazen balustrade en een glazen wand langs de trap toegevoegd aan het eerste voorstel. Haar ideeën en wensen werden zo realiteit.

Het resultaat kan je hieronder bekijken.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat