desktop

tablet & mobile

In zee met interieurkast-en glas

Wie vaak tussen de zeilen vertoeft, is de uitgestrektheid van de zee en een enorm ruimtegevoel gewoon. Het verwondert dan ook niemand dat de familie Buys uit Kemzeke, fervente zeilers, kozen voor een moderne nieuwbouw woning waar licht en ruimte centraal staan.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

Om dat ruimtegevoel door te trekken tussen de leefkamers, gingen ze resoluut voor glas. Glazen deuren en schuifdeuren verbinden de verschillende woonkamers en zorgen voor een licht en open gevoel. De gezandstraalde zeilboot in het glas is een knipoog naar de passie die ze al jarenlang delen.

Terwijl ze tijdens de opendeurdagen van Interieurglas overtuigd raakten van prijs en kwaliteit, viel hun oog ook op ‘Interieurkast’, een recente afdeling van Interieurglas. “Om de ruimtes zo praktisch mogelijk te benutten, zijn inbouwkasten een ideale oplossing,” zegt de heer Buys. “Dat ze ook nog door Interieurglas konden worden geplaatst was voor ons alleen een meerwaarde. Zo kon de vestiairekast onmiddellijk worden afgewerkt met de glazen schuifdeuren.”

Ook de volledige dressing werd door Interieurglas verzorgd. “En deze werd net zoals de rest tot in de puntjes afgewerkt. Wij zijn ongetwijfeld tevreden over de samenwerking. Blij dat we met hen in zee zijn gegaan,” aldus Buys.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat