desktop

tablet & mobile

De steellook glazen draaideur van Marc en Pascale uit Grobbendonk

Marc en Pascale bezochten op de woonbeurs de stand van Interieurglas.

“Toen we langs de stand liepen, sprong hun aanbod meteen in het oog. De stand zag er professioneel uit en toonde de mogelijkheden en creativiteit van Interieurglas”, vertelt Marc.

De glazen schuifdeur die opgesteld stond, was precies wat ze zochten. Hun wens: een schuifdeur die vlot en zacht sloot. Tijdens het gesprek bewees Interieurglas hun innovatieve aanpak. Pascale en Marc zagen hun wensen werkelijkheid worden in de voorstellen, ontwerpen en aanpak. De concrete prijszetting volgde dan ook meteen. En een sterke, unieke service van Interieurglas.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

De nieuwbouw van Marc en Pascale werd in een recordtijd gerealiseerd. Elke aannemer en elke installateur kreeg een strakke deadline. Maar dat vormde geen probleem. Hoewel Interieurglas geconfronteerd werd met een aantal moeilijkheden, kwamen er meteen oplossingen naar voor.

Door de constructie van het plafond was het beter om te kiezen voor een draaideur. Het werd een zelfsluitende, pivoterende steellook draaideur. Een beslissing die er met kop en schouders bovenuit stak. “Daar hebben we nog geen minuut spijt van”, verzekert Marc.

Ook de glazen scheidingswand aan de trapvide was niet meteen een gemakkelijke klus. De professionaliteit en het streven naar perfectie resulteerde terug in meer dan tevreden klanten.

Voor Marc was de kwaliteit prioritair maar hij kreeg er veel meer bij. Door de persoonlijke touch, de correcte manier van werken en openheid verliep de samenwerking zeer vlot en slaagde het bouwproject.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat