desktop

tablet & mobile

Het project Boeykens: lekker strak met een kwinkslag

Glazen deuren met humor

Bruno Boeykens en zijn vrouw kochten een paar jaar geleden hun appartement in Bornem. Ze waren er helemaal weg van. Alleen die houten deuren…dat was hun ding niet. Ze zien het allemaal liever wat lichter en moderner.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

Zonder duidelijk idee en benieuwd naar wat glas voor hen kon betekenen, begonnen ze hun zoektocht bij het glasbedrijf om de hoek. En dat was meteen een schot in de roos. De moderne toonzaal licht nog maar een tipje van de sluier van wat je allemaal kan doen met glas. Een gesprek met zaakvoerster Kenny zorgde voor de nodige verduidelijkingen.

En ja hoor, interieurglas kon perfect bieden wat ze zochten: lichte, moderne glazen binnendeuren in extra klaar, gehard en gezuurd glas. Zo heb je witter glas, zonder die soms vervelende groene tint.

Lekker strak ook. Of toch niet helemaal, want het zou de familie Boeykens niet zijn, moest er geen humor met een kwinkslag aan te pas komen. Zij kozen niet alleen voor gezandstraald wit glas, maar hier en daar ook voor een passende afbeelding op de deur. Voor de wc bijvoorbeeld, of de berging.

Creatief met icoontjes

Bruno en zijn vrouw vonden wat foto’s en icoontjes op Shutterstock.com. Interieurglas deed de nodige bewerkingen, haalde de snijplotter erbij en verfijnde de afbeeldingen tot ze de nodige vectorbeelden hadden, klaar voor zandstraling. “Kenny bleef maar doorgaan tot we exact hadden wat we wouden”, vertelt Bruno Boeykens.

“Het resultaat is geweldig!” En dan heb je hun terras nog niet gezien. De oude, klassieke balustrade werd vervangen door een windscherm in gelaagd glas. De afbeeldingen zijn in een folie met zandstraaleffect aangebracht. “Hier zitten we dan, onder onze palmboom”, grapt een tevreden Bruno nog. Nu kunnen ze volop genieten van hun terras op de eerste verdieping: in de zon, uit de wind en met de nodige privacy. Een bijzonder geslaagd resultaat, volledig gepersonaliseerd. Daar worden we blij van!

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat