desktop

tablet & mobile

Glazen wand met steellook op kantoor: the perfect match!

“I love it when a plan comes together.” Hannibal, aanvoerder van the A-Team kon het zo goed zeggen. Die gevleugelde woorden neemt Kenny van Interieurglas graag in de mond als het gaat over het laatste project in samenwerking met Klokhuis Interieurarchitecten. “Wat een topresultaat weer. Ik vind het nog steeds verwonderlijk hoe plan en reëel eindresultaat telkens opnieuw zo hard op elkaar gelijken,” vertelt Kenny trots.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

@archigraaf Christophe Van Couteren

En dat is in dit project niet anders. Klokhuis Interieurarchitecten zorgde voor een dynamische en efficiënte inrichting van de kantoorruimte. Ze kozen voor een scheidingswand en een binnenraam in helder gehard glas. De zwarte gestructuurlakte profielen zorgen in combinatie met witte muren, de gietvloer en houten elementen voor een moderne, warme look.

De eenvoud van de vormen en het materiaal, de pure lijnen en het ruimtegevoel geven het geheel de nodige rust. Zo krijg je de juiste sfeer voor optimale concentratie en creativiteit.

Een glashelder plan voor de perfecte uitvoering

Aan de basis van zo’n kantoorinrichting ligt een glashelder interieurplan. Bij Interieurglas krijgen we dat plan met een precieze vraag van de interieurarchitecten. Klassiek volgen dan een voorstel met offerte en de effectieve bestelling, waarna Interieurglas ter plaatse gaat opmeten. Dan tekenen we alles nog eens heel precies uit, gaan we over tot de productie van het glas op maat en de uiteindelijke plaatsing

“Het is altijd fijn samenwerken met Klokhuis Interieurarchitecten,” weet Kenny te vertellen. “Zij gaan telkens tot de kern van de zaak, kiezen de juiste leveranciers en zorgen voor een interieur met Pit. Zij zetten ieders expertise in en samen komen we zo tot een topresultaat. We zijn blij dat we ook hier met ons glas in steellook mee voor een zeer geslaagde kantoorinrichting konden zorgen.”

#glas #steellook #interieur #maatwerk #kantoorinrichting #klokhuisarchitecten #interieurglas

Pictures taken by Archigraaf Christophe Van Couteren
Gietvloer: Artfloors Peter Bevers
Maatwerk van kasten: Homescape

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat