desktop

tablet & mobile

Glazen balustrades geven appartementsblok cachet

“Een woord is een woord bij Interieurglas en dat vind ik heel belangrijk.”

Pascal Dooms startte niet zo maar een eigen vastgoedonderneming. ‘Pro-Vastgoed-Immo’ ontsproot uit tal van jaren ervaring als werfleider. De fundering van zijn bouwprojecten omschrijft hij als ‘kwaliteit’ en ‘duurzaamheid’.

Dat toont hij in het gloednieuwe, energiezuinige bouwproject ‘Hein’ in Kapelle-op-den-Bos met 7 woningen en 2 commerciële ruimtes.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

“Ik ben de lijm tussen de aannemers”, zegt hij zelf. “Dit kan enkel door te werken met prijs-kwaliteitsvolle bedrijven uit de regio waarop ik kan vertrouwen.”

Zo kwam Interieurglas in het vizier. Pascal werkte als werfleider al vaker samen met ons. Fijn om te horen dat het verderzetten van die samenwerking in zijn eigen zaak voor hem vanzelfsprekend was.

Hij kwam naar ons voor glazen balustrades om het appartementsblok nog wat extra ‘cachet’ te geven. En dat ‘cachet’ heeft het gekregen. Het glas zorgt voor een ruim en open gevoel en geeft het gebouw een extra, moderne look.

Dat alles supersnel verkocht was, maakt dit project helemaal geslaagd.

De kers op de taart (of de glazen balustrade op het gebouw :-)) is hiervoor de samenwerking voor zijn volgende nieuwbouw!

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat