desktop

tablet & mobile

Een moderne en open woning in Hove

Er zijn zo van die projecten die je met hart en ziel begeesteren. Waarvan je vanaf het begin weet dat alles goed zit : een klant die weet wat ie wil, een visie maar vooral een gevoel.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

De briefing. Een moderne woning die mooi en praktisch is maar die ook vooral een absolute openheid moet uitstralen. Dat waren de uitgangspunten voor Marckx Architecten uit Reet. Veerle Van Schoor van dit bureau noemde het zelf een “ideaal project” omdat de visie van de klant 100% overeenstemt met de visie die zij als bureau willen uitstralen. Een visie waarbij zowel interieur als exterieur deel uitmaken van dezelfde visie en mekaar wederzijds kunnen versterken.

Centraal in deze visie is de notie van openheid en transparantie. Enkel glas geeft een woning nét die extra elementen die nodig zijn om dit te realiseren.

Enter Interieurglas. Doorheen de jaren hebben we intens samengewerkt met Marckx Architecten. Een goede en betrouwbare werkmethode werd ontwikkeld zodat visie en uitvoering hand in hand gaan en tot optimale resultaten leiden.

Dit project werd gerealiseerd in de Antwerpse gemeente Hove. De woning bevat typische Interieurglas objecten zoals glazen deuren, glazen balustrades (zowel binnen als buiten), glazen scheidingswanden en een glazen badkamer.

De mooie foto’s kan je hieronder bewonderen. Maar kijk ook eens naar het volledige project op de website van Marckx Architecten. Perfecte voorbeelden van een harmonie tussen visie, ontwerp en uitvoering.

Ook voor ons in de echte zijn van het woord een “ideaal project”.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat