desktop

tablet & mobile

Een strakke vormgeving in steel look

De eigenaars van deze woning waren op zoek naar rust. Die hadden ze gevonden in de juiste omgeving. Hier optimaal van kunnen genieten: dat was de boodschap die ze duidelijk meegaven aan hun architecten en die de basis vormt van alle keuzes die werden gemaakt.

Verder waren ze helemaal te vinden voor een strakke vormgeving, maar niet té clean. Door te kiezen voor een slanke baksteen met een verweerde look hebben ze precies gekregen wat ze zochten.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

Steel look binnendeur

Voor de binnendeuren werd voornamelijk gekozen voor een frame met de populaire steel look. Dit vormt dan ook een opvallend element van zodra je de inkomhal binnenwandelt. De glazen binnendeur naar de leefruimte bestaat uit een vast gedeelte en een deur met grote handgreep, die atypisch werd uitgelijnd waardoor je een speels effect krijgt.

Glazen douchewand in steel look

Ook de badkamers werden voorzien van een glazen douchewand in steel look. Een opvallend element hier is dat de gietvloer lijkt door te lopen op de wanden. Technisch gezien gaat het over een ander materiaal, maar het blijft een slimme oplossing die de ruimte optisch vergroot en bovendien alles waterdicht maakt.

Tussen de gang en de hobbykamer werd een glazen deur geplaatst, deze keer zonder de steel look kader, maar wel met dezelfde rechthoekige handgreep als in de inkomhal.

Nog meer inspiratie vind je in het gerelateerde artikel in Home Sweet Home. Ben je zelf op zoek naar een deur in steel look, vraag dan hier een offerte aan.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat