desktop

tablet & mobile

Een droomhuis in Erezée

De boog kan niet altijd gespannen staan. Meer en meer mensen snakken af en toe naar de weldoende rust van streken zoals de Ardennen. Een oase van rust, groene en weidse landschappen.

Dat was ook de droom van Christine Willaerts. Haar eigen stekje in Erezée vlakbij het mooie Durbuy. Maar in tegenstelling tot de meesten, ging zij over tot actie en kocht een woning in dit mooie gebied.

Enige nadeel : alles moest nog gerenoveerd worden, bepleisterd en opnieuw ingericht.

Maar eenmaal dat de grote werken achter de rug waren, was het tijd om de woning in te richten. En wat past beter bij het weidse van de Ardennen, dan een inrichting waarbij openheid en transparantie centraal staan ? En dan komen we uit bij glas en Interieurglas.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

En alhoewel Erezée niet bij de deur is, hebben we de opdracht toch aanvaard (onze mannen hebben er dan maar onmiddellijk een weekendje Ardennen van gemaakt – geen foto’s beschikbaar).

Op de foto’s hieronder vind je onze realisaties : van dubbele glazen deuren in de keuken en berging tot de glazen balustrade met inox leuningen van de mezzanine en de mooie geïntegreerde glazen douche.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat