Glazen douchedeuren

Niets zo zalig als douchen in een grote douchecabine met glazen douchedeuren. Glas zorgt voor een optimaal ruimtegevoel.

Voor een makkelijk onderhoud van uw douche glas, kan u kiezen voor Timeless-glas. Dat glas kreeg in het hardingsproces een coating mee van metaaloxides waardoor er geen vuil of kalk aan de glazen douchedeur blijft kleven. U merkt het vooral ook aan het water dat van de deur parelt en zo direct het vuil meeneemt.

Scharnieren, handgrepen en accessoires kiest u in chroom mat, chroom blinkend of geborstelde inox. Maar ook voor wie helemaal gek is van de steellook hebben we ondertussen een oplossing klaar. ‘Zwarte douchedeuren’, douchedeuren met zwart gelakte profielen en scharnieren, geven een aparte, strakke look aan uw badkamer en worden perfect op maat en naar uw smaak gemaakt.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte op maat voor glazen douchedeuren of glazen douchecabines en ontdek ons maatwerk. Hieronder vind je een greep uit ons assortiment  glazen douchedeuren en douchecabines.