desktop

tablet & mobile

Een loft story

Omdat de eigenaars het grootste deel van het jaar in Spanje wonen, ruilden ze hun vrijstaande woning in voor een prachtige loft. Deze loft bestaat uit twee samengevoegde appartementen waarvan alle ruimtes geschakeld zijn rond een centrale trappenhal.

Om het licht van de leefruimte tot in de inkomhal te leiden, werd er gekozen voor glazen deuren. Geen steel look deuren deze keer, maar een bewuste keuze voor een glazen deur zonder stalen kader maar met een strakke verticale handgreep. Een accent dat we ook in andere staalelementen in het interieur terugvinden.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

Glazen deuren met een strakke, verticale handgreep

In het lichte interieur, uitgetekend door Klokhuis Interieurarchitecten, werd er gekozen voor zachte, aardse kleuren. De vloer bestaat uit een beige tegel, die overal werd doorgetrokken. Witte muren worden afgewisseld met elementen in mortex, zoals het prachtige haardmeubel. Overal komen dezelfde kleuren en materialen terug, wat rust en eenheid creëert.

De wijnkelder inrichting

Omdat de eigenaars grote wijnliefhebbers zijn, kon een aparte, perfect geklimatiseerde wijnkelder niet ontbreken. De muren zijn bekleed met een volkern. De wijnrekken bestaan uit stalen frames en verschillende verlichtingselementen zorgen voor extra beleving.

Ook voor Interieurglas vormde de wijnkelder een extra uitdaging. De deur moest namelijk perfect luchtdicht afsluitbaar zijn. Een noodzakelijk element om de temperatuur en vochtigheid in balans te houden. Door middel van een speciaal sluitprofiel is dit gelukt. De deur zelf bestaat uit donker, gefumeerd glas, wat voor extra sfeer zorgt.

Douchedeuren op maat

In de badkamer primeert zwarte Silestone op de kasten, rond het bad en als douchewand. Om de douchedeuren perfect te laten aansluiten op de zwarte wand, werden ze met de muur verbonden door middel van een zwart gelakt steellookpaneel. Op die manier krijgen we een naadloze overgang.

Heb jij ook renovatie- of bouwplannen en wil je eens praten met onze specialisten over jouw dromen en wensen? Kom gerust eens langs of boek een afspraak.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat