desktop

tablet & mobile

Interieurglas in het nieuw

Het is zo ver ! Na maanden voorbereiding valt eindelijk alles in zijn plooi. Onze nieuwe website staat online (maar dat hadden jullie vast al gezien), onze nieuwe toonzaalgevel is klaar en onze camionettes zijn opnieuw bestickerd. En daarmee zijn meteen ook ons nieuw logo en vernieuwde huisstijl gelanceerd!

Interieurglas staat voor authenticiteit & vakmanschap.

En staat ook voor de fierheid over ons werk dat gezien mag worden. Daarom is er hier geen sprake van een volledig nieuwe branding of manier van werken. Wel over een bevestiging van onze visie, focus en waarden.
Met deze opfrissing maken we graag een ‘herbelofte’ aan onze klanten, onszelf en onze ouders die Interieurglas oprichtten.

Interieurglas is namelijk een familiebedrijf “pur sang”. Eerste zaakvoerder wijlen Jeff Raes stond samen met zijn echtgenote en schoonzoon Kurt Van Der Vieren in 2003 aan de wieg van het bedrijf. Achttien jaar later is Interieurglas onder leiding van Kurt en Jeffs dochters Kenny en Jill uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met zes medewerkers, een gloednieuw atelier en een inspirerende ideeënloft. Kurt is verantwoordelijk voor de opmeting, plaatsing en productie. Jill leidt de planning, financiën en personeelszaken. Kenny is verkoops- en marketingverantwoordelijke. Een glasheldere drie-eenheid.

Tot de klanten van Interieurglas behoren zowel particulieren als bedrijven. De particuliere klant gaat projecten aan in zowel nieuwbouw als renovatie. Ook bedrijven vinden steeds meer de weg naar Interieurglas om hun kantoorruimte een nieuwe look te geven.

Kenny : ‘We bespreken met de klant eerst het project volledig in detail. Niets is onmogelijk, maar we willen dat het gevraagde technisch kwalitatief binnen onze mogelijkheden ligt. Eens dat op punt staat, gaan we ervoor en zoeken we de beste oplossing voor de klant. We willen door ons gevoel voor details het mooiste glas op maat van ieders interieur
realiseren. We focussen op maatwerk en maken waar wat we beloven. We doen alles zelf en kunnen daardoor het project van onze klant van A tot Z volledig begeleiden. De realisatie van een project mag niet enkel onszelf een goed gevoel geven. Onze klant staat centraal en we vinden vooral hun ervaring belangrijk. Lovende commentaren geven ons dan ook keer op keer de motivatie om op deze kwalitatieve en creatieve manier verder te werken.

Lees er hier alles over: in de laatste editie van Publideluxe legt Kenny uit hoe Interieurglas als familiebedrijf authenticiteit en vakmanschap uitstraalt. Onze missie: “Wij willen mensen met elkaar verbinden.” En hoe kan dat beter dan met inspirerende glasoplossingen op maat voor ieders interieur.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat