desktop

tablet & mobile

Project de ridder te Meise

“Als ik Interieurglas vroeger had leren kennen, had ik nu een grotere douche.”

Aan het woord is Stefaan De Ridder uit Meise. Na het zien van een advertentie in een lokaal blad stapte hij binnen bij Interieurglas. “Ik kwam eerst voor een balustrade en twee deuren in glas, maar ze overtuigden me om ook mijn trapwand in glas te nemen”, zegt De Ridder. Een keuze waar hij tot op vandaag geen spijt van heeft.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

Hij had direct een goed gevoel bij hun aanpak: die liep bijzonder vlot en gestructureerd. Nog dezelfde avond van zijn eerste gesprek met zaakvoerster Kenny kreeg hij een prijsofferte in zijn mailbox. Vijf weken later stonden de vakmannen van Interieurglas voor zijn deur. Op twee dagen tijd waren de glazen trapwand en de glazen balustrade in helder gelaagd glas en de glazen schuifdeur en de glazen draaideur in extra helder gehard gezuurd glas geplaatst. “Die laatsten zijn dan misschien wel duurder, maar ik zie nu geen groen lijntje in het glas als mijn deuren openstaan.” Het lijkt een detail, maar in een strak interieur als dat van De Ridder primeren de details. Nog een voorbeeld: de fijne uitsparing in de glazen schuifdeur rond de plinten.

Als je De Ridder vraagt wat hij jammer vindt, dan is het dat hij niet vroeger gehoord had over Interieurglas. Dan had hij direct zijn douche ook op maat laten maken. Nu was hij beperkt tot de grootte van zijn douchebak en de prefabwanden.

De Ridder is zelf altijd aannemer geweest. Meer nog: een aannemer van zijn woord. Vandaar dat vertrouwen voor hem op nummer 1 staat. “Interieurglas is een familiebedrijf. Dat zijn mensen die altijd fier zijn op hun vak. Ik vind dat belangrijk.”

Toen alle werken aan het huis klaar waren, nodigde De Ridder alle verschillende aannemers uit op een kleine receptie. Hij wilde dat iedereen het eindresultaat zag. Niet om op te scheppen, wel omdat een vakman fier moet zijn op zijn werk.

Fierheid, ja, dát was het fundament van de samenwerking met Interieurglas.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat