desktop

tablet & mobile

Bijzondere glazen kantoorwanden

Guido stapte Interieurglas binnen met een heel duidelijk plan voor het nieuwe kantoor van zijn dochter. Sophie Vanhemmens is advocate en familiaal bemiddelaar en zij wilde graag glazen kantoorwanden om haar nieuwe bedrijfsruimte op te delen in functionele ruimtes.

Samen hadden ze hun visie uitgewerkt op de computer. Ze wilden een glazen kantoorwand in steel look, voorzien van zandstraalfolie voor extra privacy, met tussenprofielen in een grafisch patroon. Op basis van hun plan ontwikkelden wij bij Interieurglas een visuele voorstelling.

Laten we je project bespreken

Samen met jou bekijken we je project geheel op maat van je budget.

Glazen kantoorwanden op plan

Zo kwamen we van hun plan, tot onze visuele voorstelling van het geheel voor productie.

Het plan met de glazen kantoorwanden
glazen kantoorwanden op plan

Na goedkeuring werden de glazen wanden geïnstalleerd, voorlopig zonder tussenprofielen, omdat eerst een derde partij de zandstraalfolie moest aanbrengen. Dit soort folie is ideaal voor kantoren, omdat hij op elk moment eenvoudig te verwijderen is. Wat handig kan zijn wanneer een kantoor van bestemming wijzigt.

glazen kantoorwanden in steel look met zwart gelakte tussen profielen
glazen kantoorwanden

Glazen kantoorwanden in steel look

Nadat de folie was aangebracht, keerde Interieurglas terug om de tussenprofielen te plaatsen. De zwart gelakte tussenprofielen werden symmetrisch aan beide zijden van de ramen bevestigd, wat een interessant grafisch effect creëerde.

Het resultaat mag er zijn. Deze bijzondere glazen kantoorwanden laten voldoende licht binnen zonder dat er concessies worden gedaan aan de privacy. Het bemiddelingskantoor van Sophie is stijlvol, modern en gezellig, wat bijdraagt aan een positieve sfeer. Wij wensen haar veel succes in haar prachtige pand!

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat