desktop

tablet & mobile

Wij maken een badscherm of douchedeur op maat

Eigenlijk maken wij bij Interieurglas elke deur op maat, maar soms gaat dat maatwerk toch nog een stapje verder. Sommige huizen hebben nu eenmaal hoeken en kanten waarvan de eigenaars zich afvragen hoe ze die ruimte het meest efficiënt kunnen benutten. Of ze gaan op zoek naar een mogelijkheid om een extra badkamer of douche te creëren in een huis dat al helemaal benut lijkt te zijn.

Daar komen wij dan in beeld. In de afgelopen jaren hebben we zoveel unieke projecten gerealiseerd, dat we ondertussen al wel met zekerheid durven zeggen dat we voor ieder probleem wel een oplossing kunnen vinden. Ben jij op zoek naar een badwand of een douchedeur op maat van jouw situatie? Lees dan zeker verder.

De bad-douchecombinatie met een badscherm

Het bad staat er vaak al, maar niet iedereen van het gezin blijkt er even graag in rond te dobberen. Of het moet gewoon vooruit gaan in de ochtend. Dat kennen we allemaal. Dan is de installatie van een douchekop boven je bad met een badscherm een mogelijke oplossing. Door middel van glazen wanden en deuren kunnen we er zelfs een stijlvol geheel van maken zoals in onderstaande voorbeeld. De profielen en scharnieren werden gelakt in dezelfde kleur als de wanden. De deur werd perfect op maat gemaakt van het schuine dak.

Een kleine badkamer renoveren

Ook wie een kleine badkamer wil renoveren, moet soms op zoek naar creatieve oplossingen. Door middel van maatwerk voor elke unieke situatie kan elke badkamer, hoe klein ook, voorzien worden van een douchecabine of douchedeur op maat.

Een douche naast een bad

Wie toch graag een douche naast het bad wil laten plaatsen, wil zoveel mogelijk nuttige ruimte overhouden. Door een van de douchewanden te plaatsen op de rand van het bad of er vlak tegen, wordt gebruik gemaakt van elke vierkante centimeter ruimte die er is.

Een douche onder een schuin dak

Een douche kan perfect ingewerkt worden onder een schuin dak. Door maatwerk wordt de ruimte maximaal benut en de afwerking is zowel mogelijk in steellook profielen als in naturel, al dan niet met gezandstraalde vlakken voor extra privacy of variatie.

Heb jij ook een project dat maatwerk kan gebruiken. Neem dan contact op met ons en wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat