desktop

tablet & mobile

Topeditie openbedrijvendag: 1000-tal bezoekt nieuwe atelier

Een open, ruim gevoel volgens de laatste interieurtrends

Dat we met veel enthousiasme steeds opnieuw een open en ruim gevoel proberen te creëren met onze glazen deuren, douchewanden, balustrades,… is al lang een feit. Hierbij volgen we natuurlijk de laatste interieurtrends. Waar we ooit begonnen met glasramen voor de eiken keukendeuren die toen enorm in de mode waren, gaan we nu voluit voor alle soorten volglazen deuren en schuifdeuren.

Een investering in een gloednieuw atelier kon dan ook niet uitblijven. Het biedt ons ruimere stockage, we kunnen er grotere panelen hanteren, profielen zagen en een ultramoderne zandstraalmachine geeft er het beste van zichzelf. Dit om onze klanten op alle mogelijke manieren te kunnen verrassen en plezieren met glas in hun interieur.

Vrijdag 30 september mochten we het atelier, onder grote belangstelling van 200 gasten, feestelijk inhuldigen. En daar kregen wij een warm gevoel bij!

Alle geheimen van glas

Het atelier mocht dat weekend meteen nog heel wat bezoekers ontvangen. Op zondag 2 oktober kreeg het de ogen van pakweg 1.000 geïnteresseerden op zich gericht tijdens de Openbedrijvendag. Met technieken als zandstralen, fusen en formen in de oven, roderen, glasramen maken,… gaven we met volle enthousiasme alle geheimen van glas prijs. De vele vragen, ‘oooo’s’ en ‘ach zo’s’ konden de fascinatie niet verhullen. En daar zijn we blij om! Want we zijn best fier op ons vak.

Ook het eindresultaat in de toonzaal, met alle verschillende glazen toepassingen, werd druk bewonderd en uitgeprobeerd.

Wij vonden het alleszins een topeditie. En daarvoor belonen we graag één van de bezoekers met een waardebon van 1.000 euro (incl. BTW) voor een glastoepassing naar keuze.

De winnaar? Die maken we bekend tijdens de opendeurdagen (14 – 15 – 16 oktober). We kijken er al naar uit!

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat