desktop

tablet & mobile

Ontdek met interieurglas onze ‘steellook’ tijdens wonen 2018

Ook dit jaar is Interieurglas opnieuw aanwezig tijdens de vernieuwde editie van de vakbeurs Wonen 2018.

Heel terecht trouwens, want de hedendaagse architectuur focust steeds meer op het gebruik en de verwerking van glas. Logisch omdat de consument-bouwer-verbouwer van vandaag verlangt naar een zo groot mogelijk ruimtegevoel en overvloedige lichtinval. Dit jaar krijgt glas met ‘steellook’ bijzondere aandacht.

Voor de nieuwste trends, technieken en bouwadvies vormt Wonen 2018 de ideale ontmoetingsplek met de aanwezigheid van meer dan 240 exposanten. Hier vindt u alle vaste waarden uit de nieuwbouw- en renovatiewereld.

Wanneer u ook tot de groep van glasliefhebbers behoort, moet u zich zeker een keer verdiepen in de huidige trend van glas met ‘steellook’. Dat past in elke interieurstijl, oogt strak en elegant en geeft extra dimensie aan uw woning.

De ‘steellook’ leent zich zowel ter vervanging van oude stalen raamstijlen in een landelijk interieur als in een moderne woning. Daar creëert het een extra minimalistisch decor dankzij het strakke uitzicht van de glazen deuren of glazen scheidingswanden met steellook.

Glas met ‘steellook’ bevat diverse sterke troeven:

het glas blijft de drager
gehard en superstevig
unieke ‘look’ dankzij een kader van zwart gelakte aluminiumprofielen
erg verfijnde afwerking met zwarte siliconen en verlijmde tussenprofielen.
Tot slot zetten we de glazen deuren op een vloerveer, wat sluitingen overbodig maakt en waardoor de deur mooi achter u sluit.

Geprikkeld en nieuwsgierig? Breng dan zeker een bezoek aan onze stand waar Interieurglas u met veel sympathie, advies en interessante beurscondities ontvangt.

Stuur ons als de bliksem een mail en maak kans op één van onze gratis inkomkaarten voor Wonen 2018 (zolang de voorraad strekt). Of vraag ze rechtstreeks aan via deze link : http://www.easyfairsevents.com/WON18/purl/WON18.php?vn=1800480311936#/home

Wonen 2018 van 27 januari t.e.m. 4 februari 2018 in de Mechelse Nekkerhal.
Meer info: http://www.wonen.eu/nl

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat