desktop

tablet & mobile

Ondernemen met humor bij Interieurglas

Vrijdag 18 november verwelkomde Interieurglas de Puurse afdeling van de Unie van Zelfstandige Ondernemers (Unizo) om het ondernemerschap in Puurs nog sterker te verbinden. De Dag van de Ondernemer is een initiatief van Unizo om het ondernemerschap positief in de kijker te zetten. En hoe kan dat beter dan met een… schoudermassage.

Lachen moet, plagen mag

Humoroloog en gastspreker Johan De Keyser liet de 40 ondernemers gezellig elkaars schouders losmaken en brak zo onmiddellijk het ijs. Als specialist team coaching overtuigde hij de 40 ondernemers dan ook in geen tijd van de nodige dosis humor voor het creëren van een hecht team in je bedrijf.

Ondernemen is een ernstige zaak, maar toch is het hierbij belangrijk om binnen jouw team een vleugje positieve humor (plagen) te gebruiken. Negatieve humor (pesten) is uit den boze.

Team staat voor ‘Together Everyone Achieves More’. “Samen bereik je meer, aan de hand van vertrouwen, expressie, afspraken en het meten van resultaten”, maakte De Keyser duidelijk.

Deze positieve avond kreeg nog een geslaagde afsluiter met een rondleiding langs onze glazen deuren, wanden en balustrades waaraan dagelijks door een topteam wordt gewerkt!

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat