desktop

tablet & mobile

Interieurglas werkt samen met architecten

Interieurglas is trots om aanwezig te zijn in de vierde editie van het magazine ArchiComm, een communicatieplatform naar architecten, bestekschrijvers, bouwkundigen en adviesbureaus.

Architecten vinden hoe langer hoe meer hun weg naar de diensten van Interieurglas. In een niet aflatende zoektocht naar partners die uitblinken in vakmanschap en expertise, hebben zij in Interieurglas een meer dan geschikte partner gevonden op het gebied van glasoplossingen voor interieurs.

Zowel in kantoren als in woningen stijgt de vraag naar stijlvolle trendy toepassingen zoals glazen scheidingswanden, beloopbare traptreden, glazen schuifdeuren, … Dit is dan ook precies waar Interieurglas het verschil kan maken. Door de architect en zijn klant centraal te stellen, wordt de focus gelegd op maatwerk dat precies het beoogde effect heeft en dat zelden of nooit wordt teruggevonden in het standaard aanbod.

Door steeds de nieuwste trends en evoluties in glasproducten op te volgen, kan het team van Interieurglas dan ook optreden als ideale sparringpartner van de architect die een futureproof project nastreeft.

Wie het hele artikel er op wil nalezen, kan hier terecht vanaf pagina 50.
Wie echter zelf op zoek is naar een partner voor project, kan op onze contactpagina onmiddellijk een afspraak maken met Kenny voor een vrijblijvend gesprek.

Inhoud project

Wat zoekt u?

glas op maat