desktop

tablet & mobile

Interieurglas neemt deel aan de bouw en renoroute 2016

De bouw en renovatieroute (BRR 2016), is een leuk en leerrijk initiatief van de Bouwunie waarbij een aantal bedrijven in de regio Klein Brabant de kans krijgen om in één weekend hun bedrijf uitgebreid voor te stellen aan een ruim publiek.

Heb je (ver)bouwplannen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste bouwtechnieken? Dan is het weekend van 12 en 13 maart 2016 ideaal om kennis te maken met de bouwbedrijven in je regio. Zo’n 40 bedrijven (bekijk hier alle deelnemers) zetten hun deuren wijd voor je open om te informeren en te adviseren.

Waarom maanden aan een stuk je zaterdag opofferen in je zoektocht naar een geschikte aannemer? Je ontmoet ze tijdens de BRR2016 allemaal samen in één weekend. En in je eigen buurt. Op deze kaart kan je makkelijk je persoonlijke route samenstellen in functie van de afstand en interesses.

Je ontmoet er aannemers, schilders, schrijnwerkers, installateurs, elektriciens, stukadoors, architecten, interieurarchitecten… Noem maar op. Je zou gek zijn om ver buiten je eigen regio te zoeken.

Bij Interieurglas combineren we dit uniek event met onze Opendeurdagen. Spring eens binnen en ontdek via een bezoek aan het atelier de zandstraaltechnieken die we gebruiken om vormen, tekeningen of woorden aan te brengen op verschillende glastoepassingen. Of ontdek onze toonzaal met het ruim assortiment aan glazen draaideuren, glazen douchedeuren en nog zo veel meer.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat