desktop

tablet & mobile

Geslaagde Open Atelier dagen bij Interieurglas

Een warme ontmoeting met onze klanten

Het was een weekend vol gezelligheid en warme ontmoetingen tijdens de Open Atelier dagen bij Interieurglas. Onze trouwe klanten stroomden binnen en de sfeer was werkelijk betoverend. Het was geweldig om te zien hoeveel bestaande klanten de moeite namen om een kijkje te komen nemen en ons nog steeds een warm hart toedragen.

Enthousiasme, langs beide kanten

Wat ons nog meer raakte, was hoe enthousiast ze waren om ons aan te bevelen bij hun vrienden en familie. Het feit dat ze ons vertrouwen en onze passie voor glaswerk willen delen, doet ons team echt deugd. Het is een teken dat we niet alleen gewaardeerd worden voor ons vakmanschap, maar ook voor de connecties die we met onze klanten opbouwen.

Bron van inspiratie en advies

Sommige van onze bezoekers waren al druk bezig met nieuwe interieurplannen waarbij ze opnieuw glas wilden integreren. Het feit dat ze bij ons inspiratie en advies opdeden voor hun projecten, vervulde ons met trots. Het is altijd geweldig om te zien hoe onze producten en expertise mensen kunnen inspireren en helpen bij het realiseren van hun dromen voor hun interieur.

Een blik achter de schermen

Tijdens de Open Atelier Dagen genoten onze bezoekers niet alleen van een hapje en een drankje, maar kregen ze ook de kans om een kijkje te nemen in ons atelier en de toonzaal. Voor onze mannen was het een bijzondere ervaring om te zien hoe onze klanten met fierheid en enthousiasme rondliepen, terwijl ze vertelden over hun plannen en ideeën.

Een dikke dank u wel

De Open Atelier Dagen waren niet alleen een moment om onze klanten te verwelkomen, maar ook een blijk van waardering voor ons team. Het was geweldig om te zien hoe onze passie voor glaswerk gedeeld werd en hoe onze klanten écht betrokken zijn bij wat we doen. Bedankt aan iedereen die aanwezig was en de Open Atelier dagen tot een onvergetelijke ervaring heeft gemaakt. We kijken al uit naar de volgende keer dat we jullie mogen verwelkomen in ons creatieve universum!

Nog meer dankbaarheid

Een extra en bijzondere dank u wel gaat uit naar fotografe Rebecca Pauwels uit het BNI chapter ‘De Sleutel’ die het op zich heeft genomen om ons te verrassen met een fotoreportage van deze bijzondere dagen. Wij zijn oprecht blij met haar initiatief en laten jullie dan ook graag met haar andere werk kennis maken.

Inhoud project

Wat zoekt u?

glas op maat