desktop

tablet & mobile

Een scheidingswand met dubbele schuifdeur

De nieuwste trend: de witte steel look

Bij Interieurglas volgen we nauwlettend de laatste trends op het gebied van glaswerk en interieurmogelijkheden. Eén van onze topproducten die in onze toonzaal te bewonderen valt, is de glazen scheidingswand met dubbele schuifdeur in witte steel look.

Softclose systeem

Hier zien we twee vaste zijpanelen met in het midden een dubbele schuifdeur, voorzien van een ingenieus softclose systeem. Dankzij dit softclose systeem remt de glazen schuifdeur automatisch af en loopt ze zachtjes verder naar haar eindpositie. Ongeacht hoe hard of zacht de deur werd geopend.

Het glas als drager

De scheidingswand is stevig, net als de schuifdeuren, want hier is het glas de drager. Doordat het glas stevig vervat zit in de glasklemmen van dit unieke schuifdeur systeem, krijgen we een prachtig functionerend geheel.

Ben jij ook op zoek naar een glazen scheidingswand met schuifdeuren? Kom dan eens een bezoekje brengen aan onze toonzaal en doe onze deuren eens open en dicht. Dan begrijp je onmiddellijk waarom onze klanten zo enthousiast zijn.
En voor diegenen die twijfelen over de witte steel look… in een zwartgelakt profiel zijn deze deuren uiteraard even mooi 😄!

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat