desktop

tablet & mobile

Een glazen deur met vloerveer

Pivoterende deuren

Bij een renovatie wordt er tegenwoordig meestal gekozen voor een pivoterende deur. Deze draait namelijk op een spil rond zijn as en kan daardoor in twee richtingen openen.

Zelfs bij een renovatie, zorgen onze plaatsers voor een perfecte plaatsing. Je hoeft je geen zorgen te maken over je perfecte vloeren of je pas geschilderde muren. De spil wordt verankerd in de vloer en in het plafond van de deuropening. De onderdraaischoen waarin de spil zit, kan op een vloerveer geplaatst worden waardoor de deur niet alleen in beide richtingen opent, maar daardoor is ze ook zelfsluitend en kan ze op 90 graden open blijven staan. Deze deuropening is meestal mooi bepleisterd, maar kan ook voorzien worden van een omkasting zonder aanslag of tochtlat.

Zoals je in de onderstaande foto’s kan zien, gaan onze plaatsers hierbij uiterst omzichtig te werk, want het uitsparen van de opening voor de vloerveer is onze verantwoordelijkheid. Daarom hebben we altijd onze stofzuiger bij de hand als we voorzichtig beginnen boren en kappen. En uiteraard kan je zoals altijd kiezen uit een uitgebreid assortiment aan glassoorten, zodat de glazen deur met vloerveer perfect beantwoordt aan jouw eisen.

Hier werd er bijvoorbeeld gekozen voor een deur in steel look, met crepi glas: dit is een reliëf glastype dat iets meer privacy geeft dan gezuurd, mat glas, maar toch nog voeling geeft met de achterliggende ruimte.

Wil jij ook een glazen deur met vloerveer in jouw interieur? Neem dan gerust contact met ons op of kom ons bezoeken in onze toonzaal.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat