desktop

tablet & mobile

Aangepaste openingsuren vanaf januari 2024

Het team van Interieurglas wenst iedereen een vrolijk, gelukkig en helder nieuw jaar toe!

En om jullie in 2024 nog beter van dienst te kunnen zijn, passen wij vanaf januari 2024 onze openingsuren aan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we voldoende tijd kunnen vrijmaken voor al onze gewaardeerde klanten die hun interieurproject in alle rust met ons willen bespreken.

De showroom vrij bezoeken

Daarom blijft onze toonzaal geopend in de namiddag van 13:30 tot 17:00 en dit van woensdag tot en met zaterdag. Hier zijn jullie van harte welkom om inspiratie op te doen en om meer informatie te verkrijgen over onze producten en onze werkwijze.

Een bespreking op afspraak

Willen jullie echter graag een offerte ontvangen, plannen met ons bespreken of is jullie project wat uitgebreider? Dan raden we jullie aan om een afspraak te maken. Dit kan telkens om 10:00, 11:00 of 12:00 en dit op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Op die manier kunnen wij jullie ongestoord te woord staan en al onze aandacht richten op jullie specifieke wensen en vragen.

Wij kijken er dus naar uit om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn en jullie te begeleiden bij het verwezenlijken van jullie droominterieur. Een afspraak maken kan hier.

Glasheldere groeten van het Interieurglas team.

Inhoud project

Wat zoekt u?

glas op maat