desktop

tablet & mobile

9 dagen wonen in Mechelen mét interieurglas

De voordelen van glas in je woning toont Interieurglas van 28 januari tot en met 5 februari 2017 graag op de vakbeurs Wonen in de Mechelse Nekkerhal.

Iedereen met bouw- of renovatieplannen kan zich hier 9 dagen laten inspireren door meer dan 240 exposanten. Bezoekers met (ver)bouwkriebels vinden er de laatste interieurtrends, de nieuwste technieken en gespecialiseerd bouwadvies voor alle aspecten van een woning. Naast vaste waarden zoals bakstenen, badkamers en keukens, is er dit jaar extra aandacht voor hout.

In de moderne architectuur is ook glas in al haar facetten niet meer weg te denken. Voor een open woning met veel ruimtegevoel en lichtinval speelt glas namelijk al haar troeven uit. Zelfs bij een renovatie kan het al snel een frisse toets geven aan je interieur. Benieuwd hoe?
Op stand 498 vind je een klein staaltje van onze glazen (getinte) scheidingswanden, glazen schuifdeuren en douchewanden. We staan je heel graag bij met advies en interessante beurscondities. Je vindt ons terug naast de stand van D&C Interieurs.

Gratis toegang? Inkomkaarten voor de beurs zijn beschikbaar bij Interieurglas (zolang de voorraad strekt).

Kan je je nieuwsgierigheid niet bedwingen? Deze projecten geven je een voorsmaakje van de mogelijkheden van glas in je interieur.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat