desktop

tablet & mobile

6 september 2018, 16:00 – Wildtrails basecamp river & breakfast, Jupille, La Roche en Ardenne

We zijn net aangekomen op locatie. Niet voor een werf deze keer. Wel een “teambuilding”. Zo eentje waar je met je collega’s eens iets anders doet, mekaar écht beter leert kennen en we samen onze batterijtjes opladen.

“So what, wat is daar zo speciaal aan?” hoor ik je denken. Wel, deze keer ís het voor ons speciaal: we vertoeven op een plaats waar we ook gewerkt hebben. We mochten in deze avontuurlijke B&B immers de glazen douchewanden plaatsen. Straks mogen we ons dus verfrissen in eigen werk.
Maar dat ter zijde, dergelijke activiteiten zijn voor ons gewoon heel belangrijk. We zien ons team als een grote familie, waar iedereen zich ook écht goed voelt, met mekaar durft te praten, te lachen, te ventileren en conflicten op te lossen. Wat je rol of functie ook is. In de dagelijkse drukte om projecten op te leveren, is daar niet altijd tijd of ruimte voor. Een paar keer per jaar màken we speciaal tijd voor elkaar. Dit keer wordt het één en al avontuur in de natuur.

Na een korte meeting kunnen we rustig onze intrek nemen in de kamers voor we verwacht worden op het aperitief. Het avontuur kan beginnen: we wandelen naar de oude, stenen jachthut voor een gezellige barbecue met kampvuur en een avond vol grappige spelletjes.
7 september 2018, 8:30 – La Roche en Ardenne

Ochtenstond heeft goud in de mond zegt men wel eens. Voor ons had die vrijdagochtend vooral een stevig ontbijt en een glasheldere briefing in petto. Onze dag zat goed vol: van een teamdropping met laserhunt over een muuropdracht, een brug bouwen van balken en sjortouwen, de Mohawk Walk tussen de bomen en een “pamperpaal” tot een death ride en een zelfs een kraanopdracht.

Een resem uitdagingen en proeven in volle natuur waarbij het hele team samen hindernissen moet overbruggen, moeilijkheden op creatieve wijze overwinnen en zo stap voor stap de eindmeet halen. Steun, aanmoediging, vertrouwen en samenwerking zijn bij elke proef onontbeerlijk.
Lekkere verwennerij bij het ontbijt, de pauzes en de lunch maakten het plaatje helemaal af.

7 september 2018, 16:00 – een ijzersterk team staat klaar om samen elk project feilloos op te leveren.
De terugtocht wordt ingezet met vernieuwde energie. Dankjewel Wildtrails!

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat