desktop

tablet & mobile

26 september: dag van de klant

Op zaterdag 26 september is er weer een “dag van de klant“. Sinds jaar en dag georganiseerd door Unizo en het Vlaamse agentschap voor Ondernemen.

In meer dan 100 steden en gemeentes in gans Vlaanderen zal er dan weer voor veel animatie gezorgd worden door lokale handelaars en middenstand. Met een warme glimlach en een kleine attentie zullen opnieuw 2 miljoen klanten in de bloemetjes gezet worden.

Het thema van dit jaar is “Op je wenken bediend”. Hiermee wil Unizo de nadruk leggen op de moeite die veel handelaars zich getroosten om hun klanten tevreden te stellen. Een thema waarin Interieurglas zich perfect kan vinden.

Ook in Puurs zijn er die dag verschillende bedrijven die deelnemen aan deze actie en het zal zeker de moeite zijn om eens langs te gaan bij bedrijven in de buurt.

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden. Vandaar dat wij bij Interieurglas al voor de tiende keer deelnemen aan dit leuke initiatief.

Het laat ons toe op een aangename en fijne manier je te tonen wat Interieurglas in petto heeft en wat we zoal kunnen met glas. Ons basismateriaal.

We leiden je graag rond, met een glaasje cava in de hand, in onze showroom. Bovendien kan je een blik werpen op de produktie van onze draaideuren, schuifdeuren en douchedeuren. Zeker de moeite om eens binnen te springen.

We voorzien ook voor onze bezoekers een verrassing in de vorm van een praktische gadget.

Nieuwsgierig ? Spring eens langs bij “Interieurglas” op zaterdag 26 september van 09.00 tot 17.00 uur.

Inhoud project

Bekijk de gallerij

Wat zoekt u?

glas op maat