KASTEN op maat van uw ruimte

Vestiaires, Dressings, Halkasten, Kledingkasten, en nog veel meer. Kasten zijn een onontkoombaar onderdeel van de inrichting van uw huis. De ambiance van uw huis wordt dan ook voor een groot gedeelte bepaald door de kasten die u heeft staan.

Vaak wordt er makkelijk over gedacht, als de rommel maar opgeruimd is en alles een vaste plaats heeft. Dat is deels waar. Maar stel u zich nu eens voor dat alle kasten die u in huis heeft staan op maat gemaakt waren. Speciaal voor u en afgestemd op uw eigen interieur en smaak? Dat zou een verbetering zijn! Uw huis wordt dan werkelijk uw eigen creatie. Een plaats waar u zich prettig voelt en waar u trots op bent!

Neem eens een kijkje in onze digitale showroom! U zult versteld staan van de mogelijkheden en de luxe uitstraling van onze kasten. Staat uw droomkast er niet bij? Geen enkel probleem! Wij maken kasten op maat. Elke kast die u bij ons afneemt wordt geheel volgens uw eigen specificaties vervaardigd. U hoeft geen concessies te doen aan uw dromen!

En de prijs? Die valt altijd reuze mee. Wij houden het gehele proces van het opmeten tot en met het uiteindelijke plaatsen van uw kast in eigen hand. Zo besparen wij de extra kosten die werken met derden met zich meebrengt.

Wij hebben kasten in alle soorten en maten, voor elk budget!

1

Verzekerd van het beste advies

Het advies bij Interieurkasten is net als onze kasten: solide en betrouwbaar.

Dat merkt u al zodra u onze showroom bezoekt. In alle rust kunt u kennis nemen van het uitgebreide assortiment en kunt u de indrukwekkende uitstraling van onze kasten op u in laten werken.

Als u er aan toe bent, gaat u onder het genot van een kopje koffie in gesprek met één van onze medewerkers. Aan de hand van uw verhaal, wellicht aangevuld met foto’s van de situatie, bespreekt hij of zij de mogelijkheden die er zijn met u, aangevuld met een initiële schets. Zo weet u of onze medewerker alles goed heeft begrepen.

Geheel vrijblijvend ontvangt u van onze medewerker een offerte op maat.

2

Uitsluitend vakmannen over de vloer

Nadat u de offerte heeft geaccepteerd komt één van onze specialisten bij u thuis om alles goed op te meten.

Al onze specialisten zijn professionele meubelmakers en leveren dus uitsluitend maatwerk.

Vervolgens wordt uw kast in productie genomen. Precies zoals we hebben afgesproken wordt uw kast gefabriceerd. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend duurzame Belgische materialen.

Dankzij onze ‘alles in 1 planning’ hoeft u niet lang te wachten totdat het moment daar is dat uw kast wordt afgeleverd.

3

De aflevering van uw kast

Op de afgesproken tijd wordt de kast bij u thuis afgeleverd. Onze meubelmakers zetten de kast op de afgesproken plaats voor u in elkaar en zorgen voor de afwerking ter plaatse.

Dan ziet u wat wij bedoelen met vakwerk, maatwerk en afwerking.

De plaatsing van uw kast wordt tot in de puntjes verzorgd. Geen losse eindjes of kleinigheden die nog verholpen moeten worden. Met maatwerk bedoelen wij ook maatwerk en niets anders!

Zo mooi kan kwaliteit en duurzaamheid dus zijn!

Tevreden klanten

Dank voor jullie goede service, mooi en proper werk en vooral jullie vriendelijkheid!
Wij zijn heel tevreden!

Marijke Bogaerts

Nogmaals dank aan jullie. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Groetjes aan Kurt.

Ben en Kristel, Liezele