Vestiaires

De entrĂ©e is het visitekaartje van uw huis, maar ook de plaats waar jassen, schoenen en paraplu’s achtergelaten worden. Een reguliere kapstok is al snel vol met jassen, de schoenen staan op de grond onder de kapstok en de paraplu’s staan in de hoek. Al met al een rommeling, maar vaak gezien plaatje.

Tegenwoordig is dat gelukkig niet meer nodig. De tijd dat je voor een vestiaire een hele grote hal nodig had is voorbij. De vestiaires die wij leveren nemen niet meer ruimte in dan het hierboven beschreven tafereel.

Wij maken prachtige garderobekasten precies op maat! U krijgt de entree waar u altijd al van heeft gedroomd!

Stijl, kwaliteit en functionaliteit ineen

Onze vestiaires en halkasten zijn uniek. Wij begrijpen dat uw vestiaire niet alleen voldoende ruimte voor alle jassen, schoenen en paraplu’s moet bieden, maar ook nog eens een sieraad in uw huis moet zijn.

Daarom nemen wij nog echt de tijd voor onze klanten, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om misverstanden achteraf te voorkomen. Samen met u bespreekt een van onze experts de mogelijkheden die er in uw huis zijn voor een vestiaire of een halkast en laat hij u zien hoe er het beste vorm gegeven kan worden aan uw wensen.

Zo komen wij altijd tot een uniek concept dat precies aan uw verwachtingen voldoet.

De werkwijze

Uit ervaring weten wij dat onze klanten met een minimum aan ongemak zo snel mogelijk willen kunnen genieten van de nieuwe vestiaire of halkast. Daarom hanteren wij een alles in 1 planning, zodat er geen tijd wordt verspild.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Wij geloven in duurzaamheid. Daarom werken wij uitsluitend met duurzame Belgische materialen van hoge kwaliteit. Onze medewerkers zijn allen gekwalificeerde meubelmakers, die gewend zijn om uitsluitend maatwerk te leveren.

Zo kunnen wij u een fantastisch product garanderen dat zonder onnodige vertragingen bij u thuis wordt geplaatst!