Kleerkasten met schuifdeuren

Kledingkasten zijn onontbeerlijk in elk huis. Maar niet elke kleerkast voldoet aan de wensen van de gebruiker. Het komt vaak voor dat de kast niet groot genoeg is voor alle kleding, zodat een deel van uw garderobe over een stoel hangt. Nog een veelvoorkomend probleem is dat de legplanken niet diep genoeg zijn, of dat de stang niet hoog genoeg hangt zodat de kleding op de bodem hangt. Om nog maar te zwijgen van het gebrek aan ruimte voor schoenen. Dan heb je dus een kast en toch nog een rommelige kamer.

De luxe van een kledingkast op maat

Om een einde te maken aan alle ongemakken van uw bestaande kleerkasten, of juist aan het ontbreken van een kleerkast, kunt u er voor kiezen om een kleerkast met schuifdeuren op maat te laten maken. Alle bestaande kastproblemen worden dan in één keer opgelost! Samen met onze adviseur bekijkt u de mogelijkheden die er zijn op de plaats waar u de kast wilt.

Er kan dan ook meteen gekeken worden hoe obstakels als een schoorsteen, leidingen, vreemde hoekjes en dergelijke overbrugd kunnen worden. Verder heeft u de regie. U bepaalt zelf de indeling en de afmetingen van het interieur van uw nieuwe kledingkast, zodat alles naar wens is. Met een kledingkast op maat bent u in één keer klaar!

Een kast voor elk budget

Doordat wij de productie en de montage in één hand houden, kunnen de kosten voor onze maatwerk kasten dusdanig laag blijven, dat er voor elk budget een goede maatwerk kast verkrijgbaar is.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Omdat wij grote waarde hechten aan duurzaamheid, werken wij uitsluitend met duurzame Belgische materialen van hoge kwaliteit. Onze medewerkers zijn allen gekwalificeerde meubelmakers, die gewend zijn om uitsluitend maatwerk te leveren.

Zo kunnen wij u een fantastisch product garanderen dat zonder onnodige vertragingen bij u thuis wordt geplaatst!