Dressings

Dressings in alle soorten en maten

Dressings, ook wel inloopkasten genoemd zijn de ideale oplossing voor het opbergen van kleding, schoenen, tassen en accessoires. Steeds vaker zie je dat een dressing hoog op het verlanglijstje komt te staan als er plannen gemaakt worden voor een verbouwing of herindeling van het huis. Desnoods wordt er zelfs vaak een extra kamer ‘opgeofferd’ die dan vervolgens wordt omgetoverd tot een prachtige dressing.

Iedereen een inloopkast

Eigenlijk is het wel logisch, dat we steeds vaker kiezen voor een dressing. Kijk eens wat we tegenwoordig over hebben voor een badkamer, of een keuken. Een inloopkast is een droom van vele vrouwen en ook van steeds meer mannen. Het is de ideale manier om al uw kleding te organiseren tot een overzichtelijk geheel. Je outfit samenstellen wordt hiermee een plezier! Als je het eenmaal gewend bent, wil je echt niet anders meer.

Geen kledingrekken meer

De tijd dat simpelweg een kleine logeerkamer werd leeggeruimd en voorzien werd van kleding- en schoenenrekken behoord al lang tot het verleden. Tegenwoordig is er keuze in overvloed als wordt besloten om een dressing aan te schaffen. De moderne dressing kan geheel in de stijl van de rest van het huis en het interieur geleverd worden, gemonteerd, of ongemonteerd.

Onze dressings

Al onze dressings worden door onze specialisten in Belgiƫ vervaardigd van alleen de beste materialen, met gebruik van de beste kwaliteit ladegeleiders en scharnieren. Het plaatmateriaal van de binnenkasten bestaat voor meer dan 90% uit eikenhout. Voor de legplanken hebben wij gekozen voor een dikte van maar liefst 25 mm, zodat doorhangen tot het verleden behoort. De achterwand van uw dressing wordt op een speciale manier vastgeklemd voor extra versteviging. Het plaatmateriaal dat hiervoor wordt gebruikt heeft een dikte van 8 mm en zorgt zo voor extra stevigheid.

Ook de afwerking van de dressing wordt met zorg gedaan. Er zijn na de montage geen onafgewerkte delen meer zichtbaar.