Interieurglas weer aan het werk

Het coronavirus houdt ons nog steeds in zijn ban. En toch, stilaan komen we eruit. Samen. De overheid heeft beslist dat we dan ook even stilaan en gefaseerd kunnen heropstarten. En dat gaan we doen.

Vanaf 4 mei komen we weer naar jou toe

Op maandag 4 mei starten we bij Interieurglas weer met opmetingen, leveringen en plaatsingen. 

We houden daarbij steeds 1,5 meter afstand en volgen strikt de hygiënevoorschriften. Maar waar moet jij thuis of op kantoor op letten? We geven je hieronder graag wat tips mee. Zo garanderen we samen niet alleen jouw veiligheid, maar ook die van je eventuele gezin of personeel en die van onze mensen: 

  • Voorzie een mogelijkheid om de handen te wassen, papieren handdoekjes of een propere handdoek, handgel,…
  • Zorg ervoor dat de werkplek zo goed mogelijk verlucht wordt, best vóór we aankomen. Indien er mechanische ventilatie voorzien is, zet die op de hoogste stand.
  • Vermijd rechtstreeks contact met onze mensen. Als het mogelijk is, blijf dan in een andere ruimte dan waar we aan het werk zijn. Als dat niet lukt, houd dan zoveel mogelijk afstand. 

Had je al een afspraak voor een opmeting of plaatsing die uitgesteld werd door de coronamaatregelen? Dan contacteren we jou persoonlijk met een nieuwe datum. 

Vanaf 12 mei kan je weer ideeën komen sprokkelen

Vanaf 12 mei gaan onze ideeënloft en toonzaal weer open. En dan kan je opnieuw van dinsdag tot zaterdag tussen 10 en 17 uur inspiratie komen opdoen en met ons je project bespreken. 

Onze toonzaal is ruim genoeg om de afstandsregels te respecteren en wij voorzien de nodige hygiënemaatregelen. Om jou en ons maximaal te blijven beschermen tegen het coronavirus, vragen we om toch nog, indien mogelijk, vooraf een afspraak te maken. 

Dat kan per e-mail op kenny@interieurglas.be of telefonisch op het nummer 03 866 49 97.

Zo houden we het niet alleen veilig, maar kunnen we jou ook optimaal helpen met jouw project. 

Samen dragen we zorg voor elkaar

Nu meer dan ooit dragen we zorg voor elkaar. Voor onszelf en ons gezin. En als bedrijf voor ons personeel en voor jullie, onze klanten en leveranciers en ieders familie, vrienden en andere contacten. 

We begrijpen dat voor sommigen onder ons het coronavirus iets heel abstracts en ontastbaars blijft. Gelukkig! Maar het blijft cruciaal om afstand te houden en de hygiënevoorschriften te volgen. 

Zo dragen we samen zorg voor elkaar.

Met glasheldere groeten,
Het Interieurglas team